وکیل خانواده | مهریه | طلاق توافقی

وکیل متخصص خانواده در زمینه مهریه، مطالبه مهریه و اجرا گذاشتن آن

وکیل خانواده | مهریه | طلاق توافقی

وکیل متخصص خانواده در زمینه مهریه، مطالبه مهریه و اجرا گذاشتن آن

۲ مطلب در فروردين ۱۴۰۲ ثبت شده است

۲۷
فروردين

تنظیم لایحه یک فعالیت پیچیده و حرفه‌ای است که نیاز به دانش حقوقی و تجربه دارد. در هر صورت، برای تهیه یک لایحه، می‌توانید از مراحل زیر پیروی کنید:

  1. بررسی شرایط و موارد خاص پرونده: برای تنظیم لایحه، باید ابتدا شرایط و موارد خاص پرونده را بررسی کنید. به عنوان مثال، در پرونده طلاق، باید شرایط خاص طلاق شما را بررسی کنید.
  2. جمع‌آوری اطلاعات: برای تهیه لایحه، باید اطلاعات لازم را جمع‌آوری کنید. این شامل اطلاعاتی مانند نام و شماره شناسنامه شما و همسرتان، تاریخ ازدواج، تعداد فرزندان، دلایل طلاق و موارد دیگر است.
  3. تهیه پیش‌نویس: پس از جمع‌آوری اطلاعات، می‌توانید پیش‌نویس لایحه را تهیه کنید. در این مرحله، باید مواردی مانند توضیح دلایل طلاق، تقسیم دارایی‌ها، نحوه تفکیک مسکن، نحوه پرداخت نفقه، تعیین نحوه مراقبت از فرزندان و سایر موارد مربوط به طلاق را در نظر بگیرید.
  4. مشاوره با وکیل: پس از تهیه پیش‌نویس، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید و او را به عنوان نویسنده لایحه خود انتخاب کنید. وکیل شما می‌تواند با بررسی شرایط و موارد خاص پرونده، لایحه مناسبی برای شما تهیه کند.
  5. بررسی و تصحیح: پس از تهیه لایحه، باید آن را بررسی و اصلاح کنید. در این مرحله، باید از دقت بالایی برخوردار بوده و همه جزئیات را بررسی کرد. همچنین، لایحه باید با قوانین و مقررات مربوط به پرونده شما سازگار باشد.
  6. ارائه لایحه: در نهایت، پس از تصحیح لایحه، باید آن را به دادگاه ارائه دهید. در این مرحله، باید همه مستندات و اطلاعات لازم را به همراه لایحه تقدیم دادگاه کنید.

  • سارا حسینی
۰۳
فروردين

ابتدا باید این را بدانید که فرزند متولد از ازدواج موقت از لحاظ حقوقی که قانون برایش متصور شده است با فرزند متولد از ازدواج دائم هیچ تفاوتی ندارد. بنابراین نگران نباشید حتی اگر همسر شما راضی به تمدید مدت ازدواج موقت نباشد یا آن را به ازدواج دائم تبدیل نکند فرزند شما از تمامی حقوق به موجب قانون بهره مند است. (ثبت اسم پدر در شناسنامه،ارث،نفقه و مهریه سایر حقوق). اما برای حفظ این حقوق شما باید چند مورد را انجام دهید. خوشبختانه از سال ۱۳۹۱ با تصویب قانون حمایت از خانواده جدید ثبت ازدواج موقت در مواردی اجباری شد.

  • سارا حسینی